AdBlue ® – The clean solution

AdBlue® este o solutie apoasa de uree (32,5%) de inalta puritate, a carei calitate este definita prin normele DIN 70070 a VDA si ISO 22241-1/22241-2. AdBlue nu este un aditiv si nu se amestecă cu motorina; prin tehnologia SCR (SELECTIVE CATALYTIC REDUCTION), solutia este injectata direct in catalizator, unde actioneaza ca agent de reductie a noxelor, contribuind la reducerea poluarii.

Pentru a respecta limitele de emisie Euro IV (octombrie 2006) şi Euro V(octombrie 2009), majoritatea constructorilor de vehicule au optat pentru tehnologia SCR.
AdBlue® este un lichid netoxic, limpede, sigur de manipulat şi ecologic. Consumul de AdBlue reprezinta echivalentul a 3-4% din consumul de combustibil in cazul motoarelor Euro4 si echivalentul a 6-8% in cazul motoarelor Euro5.

Cu noi puteti conta, in mod constant, pe un produs calitativ si pe un raspuns rapid la toate intrebarile Dvs. despre AdBlue®.

AdBlue ® – The clean solution

Catalizatoarele SCR sunt extrem de sensibile la substanţele contaminante şi pot suferi deteriorări ireversibile şi costisitoare dacă se adăugă AdBlue impur. Puritatea AdBlue este esenţială şi poate fi garantată doar de un lanţ de livrare perfect controlat, de la producere la depozitare.
Prin RESNOVA, aveti posibilitatea de a folosi Adblue® by BASF, un produs de sinteza, garantat de liderul mondial in domeniu chimic.

Depozitarea si valabilitate

AdBlue® trebuie depozitat la temperaturi cuprinse intre -11˚ C si +30˚ C, evitand expunerea directa la radiatiile UV. Depozitat corect AdBlue® are un termen de valabilitate de minim 12 luni.

AdBlue powered truck

Newsletter

Introduceti adresa de e-mail!


Detalii Contact:

Tel: +40 257 250082
Email: info@resnova-east.com
Adresa: Arad, Strada Padurii, 26.

GPS: 46˚ 10’ 16” N
           21˚ 17’ 25” E .