AdBlue ® – The clean solution

RESNOVA, in functie de cerintele clientiilor, livreaza Adblue® by BASF in urmatoarele formate:

VRAC

Pentru clienti cu consum ridicat, cu parc auto mare sau pentru statii de alimentare cu pompa pentru AdBlue®, RESNOVA asigura livrarea direct din cisterna de 23.000 litri, oriunde in Romania.

IBC 1.000 LITRI

Pentru cei cu o flota mai mica de consum sau care parcurg mai putini kilometri, raspunsul este livrarea in rezervor IBC cub de 1.000 litri, pe care Resnova il poate da in comodat platindu-se doar Adblue®.

CANISTRE 10 LITRI

Fiecare masina dotata cu tehnologia SCR, ar trebui sa tina o canistra rezerva de 10 litri de Adblue®, care garanteaza o autonomie de peste 600 Km, permitand masinii sa ajunga, in marea majoritate a cazurilor, la urmatorul loc de alimentare cu Adblue®. Adblue® la canistra de 10 litri este produsul ideal atat pentru benzinarii cat si pentru ceialti consumatori.

ACCESORII

De la o simpla pompa manuala, la un rezervor pentru uz intern, pana la o statie/distribuitor destinata benzinariilor, RESNOVA, prin colaboratorii sai internationali, este in masura sa furnizeze absolut toate echipamentele, dispozitivele si accesoriile necesare.

AdBlue powered truck

Newsletter

Introduceti adresa de e-mail!


Detalii Contact:

Tel: +40 257 250082
Email: info@resnova-east.com
Adresa: Arad, Strada Padurii, 26.

GPS: 46˚ 10’ 16” N
           21˚ 17’ 25” E .